Diensten en prijzen

Zakelijke Fotografie

Portret of product fotografie:€35,- per uur

Dankzij mijn ervaring in zowel fotografie als vormgeving kan ik goed een totaalbeeld schetsen voor jouw bedrijf. Ik heb ervaring in zowel product als portret fotografie en ik heb mijn eigen studio tot mijn beschikking. Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Ziet er perfect uit! Helemaal blij mee!
Hilda Post
Eigenaar Hilda's Halssieraden

Grafisch vormgeving

Je kunt mij inschakelen voor zowel vormgeving van drukwerk, als online design. Ik heb ruime ervaring in het maken van een website tot het creëren van een geheel nieuwe huisstijl. Voor grafisch vormgeving vraag ik een urentarief van €35,-. Uren die hierin opgenomen worden kunnen bijvoorbeeld zijn: Overleg en meetings, het verrichten van research, schetswerk, prototyping en het uitwerken van het gevraagde product. Nog niet helemaal zeker? Ik drink graag een keertje een kopje koffie met je om de mogelijkheden vrijblijvend door te bespreken. 

Grafisch ontwerp: €40,- per uur

“Wij zijn echt super enthousiast! Echt super tof, dankjewel!”
Selma den Hartog
Secretaris
Flyer boodschapbezorging

*Alle benoemde prijzen zijn exclusief reiskostenvergoeding van €0,32 p/km.

Fun Fotografie

Ik maak zowel foto’s op locatie als in mijn eigen studio. Deze is portable dus ook op locatie kunnen studiofoto’s gemaakt worden. Voor studiofoto’s geld een meerprijs van €20,-. De locatie overleggen we gezamenlijk en moet makkelijk voor iedereen te bereiken zijn. De shoot zal minimaal 1 uur en maximaal 2 uren duren. Bij de shoot krijg je 5 foto’s aangeleverd die je zelf mag uitkiezen! Wanneer je meer foto’s wilt bestellen kan dit tegen een meerprijs van €5,- per stuk. Bekijk mijn algemene voorwaarden onderaan de pagina voor meer informatie.

Fotoshoot 1,5 uur: €69,-

"Goede foto's en professionele service, er wordt goed meegedacht over de setting en de perfecte locatie, de foto's worden ook snel geleverd."
Kimberley Saba
Klant
Zwangerschapsshoot Yvonne