Citymarketing Tilburg

Voor Marketing Tilburg heb ik onderzoek gedaan naar een digitale toolkit voor en over Tilburg. In deze toolkit staat content die gebruikt kan worden door voornamelijk bedrijven, zodat de juiste informatie wordt verspreid. 

Proces  


Informatie verzamelen > Onderzoek > Evaluatie > Testen > Prototyping > Oplevering Cliënt Citymarketing Tilburg

Prototype

Hieronder is een screenshot te zien van het prototype dat ik heb uitgewerkt. Ik heb de gehele website zelf ontwikkeld in HTML en CSS, zowel als veel van de content die op de website staat. Hij is nog niet online te vinden, maar de planning is dat de toolkit eind 2018 gelanceerd zal worden.

Promotiemateriaal

Hiernaast heb ik ook wat promotiematerialen uitgewerkt voor de organisatie. Eén van deze promotiematerialen is het welkomstpakket waar informatie over de toolkit in te vinden zal zijn. In dit pakket is een flyer met uitleg over de toolkit en wat materialen die ook in de toolkit te vinden zijn.

Templates

Ook heb ik meerdere templates ontwikkeld die op de toolkit gedownload kunnen worden en die bedrijven zelf kunnen aanpassen met hun eigen content. Op deze manier hoeven ze niet zelf nieuwe content te creëren wat tijd scheelt voor de bedrijven en waarmee direct de juiste huisstijl wordt gehanteerd.

date

scroll-to-top
close