Vormgeving Budget Kermis Tilburg

Voor de Budget Kermis in Tilburg is mij gevraagd of ik het logo, de posters, flyers en social media banners wou ontwerpen. De budget kermis vindt plaats van 10 mei tot 16 mei in Het Laar, te Tilburg. 

Cliënt  Citymarketing Tilburg

Logo design

Het logo heb ik gebaseerd op een combinatie van een euromunt en een reuzenrad. Ik heb speelse en strakke elementen met elkaar gecombineerd om het zo modern te houden.

Poster

In de poster is het logo het middelpunt met daaromheen verschillende elementen. Ik heb verschillende natuurelementen terug laten komen in flat design om het een vriendelijke indruk te geven, aangezien de voornaamste doelgroep gezinnen zijn.Facebook banner

De Facebookbanner heb ik simpel gehouden. Hier heb ik weer dezelfde elementen in terug laten komen als die te vinden zijn in de poster.


date

scroll-to-top
close